Partner conference

Demonstration of a complex conference, run over multiple days with a range of sessions and options.

2 day conference
$450.00 excl. GST
Charles Butler, Asher Lopez, Cora Dobbs

2 days, 08:00 AM - 10:00 AM

Sydney

Session information

Sessions

Opening Ceremony
08:00 - 09:00
1 hour
  • Free
Get a ‘big picture’ view of how software can help you to improve productivity and boost client relationships.
The Unveiling
09:15 - 11:30
2 hours, 15 minutes
  • $100.00 excl. GST
Keep updated with our new features – Boost productivity and efficiency from the new functionality available.
The Essentials
12:30 - 15:00
2 hours, 30 minutes
  • $100.00 excl. GST
Get familiar with the important stuff – the ‘essentials’ you need to know if you’re going to work with software.
Cocktail Reception
16:00 - 18:00
2 hours
  • Free
Stream 1: Transform
08:00 - 10:00
2 hours
  • $80.00 excl. GST
We’ll look at the bigger picture focusing on how to transform your business into a productive and efficient work environment.
Stream 2: Modernise
08:00 - 10:00
2 hours
  • $80.00 excl. GST
Learn how to transform your existing business processes using software. Let us open your eyes to software which will modernise your business.
Stream 3: Education
08:00 - 10:00
2 hours
  • $80.00 excl. GST
Let us educate you on the best practices for implementing new software into your business. We will cover everything from analysis, process design, implementation to training your employees.
  • $450.00 excl. GST

Description

This is where the description of this event is displayed. Change this information by editing the details for this event from within the management platform.

The event will cover;

  • Topic 1
  • Topic 2
  • Topic 3
  • Topic 4
  • ...

Prerequisites

Add information about prerequisites here such as previous experience, level of subject knowledge, or list specific topics that must have been completed before attending.